Het verhaal van BY.E

Wij ontwerpen en maken leren tassen en accessoires voor bijzondere mensen. Vrouwen kunnen niet zonder tas en zeg nu zelf, wij willen allemaal iets unieks. BY.E Bags  is ontstaan door de unieke creaties en de groeiende vraag voor persoonlijke tassen en items. 

 

Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwe modetrends, kleuren en verassende leersoorten. Ieder seizoen heeft zijn eigen stijl. Zoals ook jij! 

 

Alle tassen worden gemaakt vanuit 1 vel leer met een bijzondere print of leersoort. Als je zelf geen inspiratie hebt, kan je een kijkje nemen  in de webshop voor een mooie tas. Hier vind je unieke items. 

 

BY.E werkt alleen met 100% leer. Het leer en suède worden met grote zorgvuldigheid uitgezocht en ingekocht. De leersoorten komen voornamelijk uit Italië, maar ook uit Spanje, Afrika en India.

 


De missie van BY.E

Een glimlach zegt alles! Door het maken van unieke tassen en accessoires maak ik mensen blij en krijgen wij vaak maanden later nog een mooie herinnering. Het is dan ook de missie van BY.E om tassen voor bijzondere mensen te maken. 

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je iets unieks voor jezelf zou willen? Een tas die voldoet aan jouw wensen is dus mogelijk bij ons.

 

Jouw wens en smaak zijn heel belangrijk en met een vleugje van BY.E ontstaat er een unieke tas van leer en of suède.  Geen tas van BY.E is hetzelfde, want ieder design is dus uniek.

 


Laat je bestelling uniek verpakken door onze inpakservice op maat.

Je bestelling binnen 1-3 dagen in huis.