Het verhaal van BY.E

Wij ontwerpen en maken leren tassen en accessoires voor bijzondere mensen. De onderneming is ontstaan uit een toenemende vraag naar de creatieve ontwerpen van BY.E Bags en uitgegroeid tot iets unieks. 

 

Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwe modetrends en kleuren. Ieder seizoen heeft zijn eigen stijl. Zoals ook jij! 

 

Alle tassen worden gemaakt vanuit 1 vel leer met een bijzondere print of leersoort. Als je zelf geen inspiratie hebt, kan je een kijkje nemen  in de webshop voor een mooie tas. Hier vind je unieke items. 

 

BY.E werkt alleen met 100% leer. Het leer en suède worden met grote zorgvuldigheid uitgezocht en ingekocht. De leersoorten komen voornamelijk uit Italië, maar ook uit Spanje, Afrika en India.

 


De missie van BY.E

Het maken van unieke tassen en accessoires voor bijzondere mensen is de missie van BY.E Bags. 

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je iets unieks voor jezelf zou willen? Een tas die voldoet aan jouw wensen is mogelijk bij BY.E.

 

Jouw wens en smaak zijn heel belangrijk en met een vleugje van BY.E ontstaat er een unieke tas van leer en of suède.  Geen tas van BY.E is hetzelfde, want ieder design is dus uniek.

 


De blogs van BY.E gaan over trends en nieuwe ontwikkelingen  van de aankomende periode en handige cadeautips worden ook beschreven.

Wij vertellen graag wanneer wij nieuwe producten in de shop zetten, of wanneer en nieuwe acties  of evenementen zijn. 

BY.E organiseert regelmatig diverse evenementen als Ladies night en Mom & Baby night. Wij komen bij jou thuis om met je vriendinnen onder  het genot van een drankje te shoppen. 

Laat je bestelling uniek verpakken door onze inpakservice op maat.

Je bestelling binnen 1-3 dagen in huis.