Het verhaal

Wij geloven dat er een makkelijke oplossing is voor alles wat in jouw tas zit!

 

Wij zijn overtuigd dat vrouwen een mooie tas moet dragen. Vrouwen kunnen niet zonder tas en zeg nu zelf, wij willen allemaal iets unieks. Wij ontwerpen en maken leren tassen en accessoires voor bijzondere mensen. BY.E Bags  is ontstaan door de unieke creaties en de groeiende vraag voor persoonlijke tassen en items. 

 

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe modetrends en verassende leersoorten. Ieder seizoen heeft zijn eigen stijl en ook jij hebt  een eigen stijl!

 

Alle tassen worden gemaakt vanuit 1 vel leer met een bijzondere print of leersoort. Als jij even geen inspiratie hebt, kun je een kijkje nemen  in de webshop voor een mooie tas. Hier vind je unieke items. 

 

Mijn visie is dat duurzaam gebruik van materialen belangrijk is voor onze wereld. Het leer en suède worden met grote zorgvuldigheid uitgezocht en ingekocht. De leersoorten komen voornamelijk uit Italië, maar ook weleens uit Spanje en Afrika.

 


Onze missie

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je iets unieks voor jezelf zou willen? 48% van de vrouwen blijft zoeken naar de perfecte tas. Een tas die voldoet aan jouw wensen, is bij ons mogelijk.

 

Een glimlach zegt alles! Door het maken van unieke tassen maken wij mensen blij. Het is dan ook de missie van BY.E om tassen voor bijzondere mensen te maken en wij vinden iedereen bijzonder. 

 

 

Jouw wens en smaak zijn heel belangrijk en met een vleugje van BY.E ontstaat er een unieke tas van leer en of suède. Geen tas van BY.E is hetzelfde, want ieder design is dus uniek.