· 

Shoppen met de meiden!

Je bent al tijden toe aan een leuke shopmiddag met je vriendinnen, maar het wil maar niet lukken, want alle meiden willen iets anders. Het gaat ons gewoon wel lukken om een gezellige avond met jou vriendinnen te organiseren en te shoppen onder het genot van een fruitige bubbel, heerlijke hapjes en lekkere muziek. 

 

 

BY.E komt bij jou langs voor een shopfeestje van kleding, accessoires en leren tassen. Eals gastvrouw krijg jij ook nog een super mooi cadeau ook! Wij zijn overtuigd dat iedereen blij wordt van leuke producten en een goed gevulde goody bag met mooie samples en cadeautjes.

 

Of wil jij nieuwe trendy accessoires voor je huis. Van kussens met leer of prachtige leren vazen en alles is mogelijk. Samen met jou bespreek ik je wensen en alle mogelijkheden. Onze visie is dat leer voor duurzaamheid staat en wij werken alleen met 100% leer.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0