· 

Wil jij 2018 ook versieren met franjes?

De tassen trend in 2018 is een lekkere rotzooi en er is geen eenduidigheid te vinden op de catwalks.
Wat er wel uitspringt is "individualiteit" en dat beheerst het modebeeld in 2018. Modeontwerpers gaan voor uniek. Toch zijn er een paar pijlers die wederom bepalend zullen zijn voor wat de vrouw wilt.

 

Mini en Maxi

Mini en maxi tassen met en zonder applicaties, als het maar uniek is. Grote ruime tassen zijn niet alleen Mooi, maar ook praktisch en daar geven ontwerpers gehoor aan.

 

Multiple

De multiple Bags zullen hun opkomst maken. Het combineren  van maxi tassen en mini tassen of een tas in een tas zullen het praktische matchen een boost geven. Mooi om kleuren en stijlen te combineren.

 

Natuurlijk handmade met franjes

Natuurlijke materialen en basiskleuren gecombineerd met pastels. Violet zal de primaire kleur worden in het voorjaar. Handmade en creativiteit zullen het beeld verder bepalen door vlechtwerk en grove stijlen.

Bont en huid verwerkt in accessoires of als onderdeel van de tas zijn de bom. Het maakt niet alleen je tas bijzonder, maar is ook nog eens mooi. Slierten, franjes en studs zullen de gladde tassen verdringen. Als een tas niet een beetje bewerkt is, dan zullen we er niets aan vinden.

 

Box, Fanny & Buidel

Box Bags (harde kleine tassen) Fanny bags (kleine tassen aan je riem of over de schouder) en buidel tassen zijn niet alleen praktisch, maar komen ook  terug. Ze zijn in meerdere fariaties verkrijgbaar en niets is te gek. Het worden bijna accessoires aan je riem. De enveloptas zal dit jaar in de kast blijven liggen.

 

Als je een oude tas nieuw leven wil inblazen, kun je met mooie applicaties en tassenhangers een nieuwe tas creëren. Je kan je favoriete tas ook laten pimpen. 

 

Wat zou jij willen dragen in 2018?