Maak je vriendinnen blij met een Ladies Night!

Na het knallen van de champagne fles zijn we gaan brainstormen over 2018. Het begint allemaal met de inventarisatie van de voorjaarstrends en het uitzoeken van nieuwe leersoorten. Met wat hoofdpijn van de vorige avond is op 1 januari de webshop weer aangevuld met nieuwe modellen.
 
De afgelopen week was zeker leuk om de fotoshoot te regelen. Nadat alle kleuren uitgezocht en gestyled waren kon het feest beginnen.
 
We kregen veel vragen of BY.E Bags ook Ladies Nights organiseert. Nou in 2018 gaan we dat doen. We hebben al wat proef nights gehad en jeetje wat was het gezellig. Met een drankje en hapje een eigen leren tas ontwerpen en ook nog shoppen.
 
Zo is de is planningstool op de homepage ontstaan. Elke dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond kan je dus genieten van een rosé bubbel, shoppen en ook nog zelf wat verdienen.
 
Verder zal ik de komende maand nieuwe modellen ontwerpen en maken. Zo kan er ook weer geshopt worden vanuit de shop. Nu eerst naar de leerlooierij om het nieuwe leer in te kopen. Ik heb er zin in!

Reactie schrijven

Commentaren: 0