· 

BY.E Bags zoekt bijzondere vrouwen

Wij komen langs! Om het nog persoonlijker te maken, heeft BY.E Bags nu de mogelijkheid om een afspraak te maken en samen met jou een ontwerp samen te stellen. Een uur voor jezelf voor een unieke cadeau. Persoonlijk kun je dan het leer voelen, uitzoeken en vertellen wat jij precies wilt. Weet je het nog niet of laat je je graag verrassen? Wij stellen de belangrijkste vragen om zo tot jouw ontwerp te komen.

 

De afspraak duurt een uur en wij zullen direct een prijsopgave doen voor het uiteindelijke ontwerp en proceskosten. Als je de bestelling voor het ontwerp en het maken van de tas of accessoire plaatst, dan komen de kosten van € 25 van de persoonlijke je afspraak te vervallen. 

Via onderstaande knop maak jij jouw droom afspraak!

Book an appointment with BY.E Bags using SetMore

Original designs

Alle tassen zijn handgemaakt en uniek. De Bag shop wordt maandelijks gevuld met nieuwe designs.

Verkooppunten

byebags.nl

Evenementen van BY.E

bellyfadhion.nl

Levertijden

Op werkdagen voor 12 uur besteld, binnen 1-3 dagen in huis