· 

10 wintertips om kleur te bekennen

Iedereen heeft het over wintertrends. Maar wat is eigenlijk de wintertrend van 2017-2018?

 

Ik kan met recht zeggen dat het een mooie trend wordt. Warme en gewaagde kleuren en verre van saai. Van dit nieuwe kleurenpallet ga je zeker hebberig worden. Je kledingcollectie kan gecombineerd worden met een ruitprint en of een bloemenprint en schoenen en tassen zijn uitbundig. Deze hebben veel prints en of combinatie kleuren. Alles mag als het maar van natuurlijke producten is. Kunststof is uit en leer is in!

 

Hieronder alle nieuwe kleuren en de mogelijke combinaties van 2017-2018.

 

Trend 1 Tawny Port 

 

Tawny Port is en hele mooie rode kleur die eindeloos gecombineerd kan worden. Deze kleur uitgevoerd in natuurlijke materialen zal vooral zichtbaar zijn in de winkels. Wat deze kleur mooi maakt is de combinatie met een zachte wollen trui op een lerenbroek en oversizede jas, Dit is de perfecte winterse outfit. Tawny Port is goed te combineren met grijs, donkerblauw, crème en roze. Als je echt een aparte combinatie wilt moet je de neiuwe kleur Grenadine combineren met de nieuwe kleur Autumn Maple. Gewaagd en chique!

 

Trend 2 Grenadine

 

Grenadine is een rode kleur, waarbij je misschien niet direct aan de winter denkt. Maar niets is minder waar. De kleur van hulst spat er lekker uit en is fris en maakt prachtige combinaties. Een mooie combinatie is met de neiuwe kleur Tawny Port, maar ook met roze of grijs en natuurlijk de kleur camel. Ga je voor een rustigere outfit Kies dan een tas in deze prachtige kleur. Dan heb je een ware eye-catcher!

 

Trend 3 Ballet  Slippers

 

Ballet slippers is een kleur die je niet meteen associeert met de winter. Voor mij een jeugdsentiment naar de balletles, balletpakjes en schoentjes. De kleur is niet alleen mooi als effen outfit, maar ook zeer goed te combineren met de fellere kleuren als zilver, rood,en blauw. Een warme wintrse outfit geeft je de zachtheid waar je naar opzoek bent.

Om deze kleur stoerder te maken kun je kiezen voor een suède tas met grote tassenaccessoires als sleutelhangers en tassenhangers. 

 

Trend 4 Butterum


Butterum is een beige kleur en lijkt veel op camel. Er komen steeds meer bruintinten in de mode die overal bij te combineren zijn. Een gewaagdere combinatie is die met de nieuwe kleur Grenadine. Je kunt de kleur chique maken met donkerblauw of gewoon casual dragen met jeans en ecru. De stijl van je tas kan je outfit maken of breken.

 

Wil je chique, kies dan voor een glad leren tas. Of kies je voor casual, kies dan voor een combinatie van leer en suède.  Helemaal in zijn de prints of relief leren tassen.

 

Trend 5 Natural Grey


Neutral grey is een kleur die ook wel muisgrijs genoemd wordt. Hij neigt meer naar blauw toe en is daarom ook goed te combineren met alle blauwtinten. Een basiskleur met een gewaagde kleur als Grenadine of roze, of donkerrood geeft een zakelijke look.

 

‘Dat is zo mooi als zilver’ een spreekwoord over iets moois. En met een zilveren tas kun jij ook   iets moois hebben dit najaar. Deze metalic is het dit seizoen helemaal. De kleur kan  overal goed mee gecombineerd worden, maar de combinatie met zwart leer geeft het het ‘wow effect’. Als je echt voor een gewaagde combinatie gaat dan kies je ook voor zilveren laarzen of schoenen.

Trend 6 Marina

 

Een kleur om bij weg te dromen, Marina een sprekende helder blauwe kleur. Sky high is de trend en prachtig in combinatie met de nieuwe kleur Autumn Maple, waarbij je direct denkt aan een mooie koude,  maar zonnige winterdag. Voor een echte gewaagde outfit kies je voor de combinatie met rood. De kleur staat voor vertrouwen en is vertrouwd in elk materiaal. Of je nu glad leer of een suède tas kiest, je zult altijd een eye-catcher hebben.

Trend 7 Autumn Maple

 

Het is herfst en Autumn Maple is de oranjebruine kleur die je niet mag missen. Als de bladeren van de boom afvallen en de wind weer opsteekt dan is het de tijd om de warmte op te zoeken. Deze kleur heeft vele schakeringen en neigt iets meer naar oranje dan naar cognac. De diepe kleur komt tot zijn recht in leer en past goed bij elk andere kleur.

 

Combineer een tas met lage laarsjes en een warme wollen outfit, zo ben je helemaal klaar voor de herfst. Naast blauw tinten  kun je deze kleur ook uitstekend combineren met de groen en zwart. 

Trend 8 Olive Green

 

Olive Green en flessen groen zijn krachtige kleuren, die goed passen bij die prachtige cognac kleur of ecru. Voor een warme jaren 70 look, combineer je de kleur donker rood. Dit is een sensationele combinatie en een echte blikvanger.

 

Deze sprekende en toch koele kleur kan bijna iedereen goed dragen. Let wel op als je blond bent, dat je de kleur dan combineert met donkerb;auw of een andere warme kleur. 

Trend 9 Shaded Spruce

 

Shaded Spruce  ook wel petrol genoemd. Een mooie blauwgroene kleur die geïnspireerd is op de kleur van eucalyptus. De eucalyptus bossen van de Blue Mountains zijn de inspiratie van deze kleur en kan je heel mooi combineren met grijs en cognac.

 

Donker- en roodharigen kunnen deze kleur zeer goed hebben, juist door het contrast met de haarkleur.  Leren shoppers  maken je outfit deze winter compleet.

Trend 10 Navy Peony

 

Navy Peony  of donkerblauw. Neutraal en een praktische kleur die je met alle kleuren kunt combineren. Donkerblauw met zwart is de combinatie van de afgelopen 2 jaar en ook dit jaar is deze combinatie terug te vinden.

Een chique combinatie is diverse donkerblauw tinten bij elkaar. Dit zal niet vaak gebeuren, maar voor de echte fashionista al heel gewoon.  Prachtig met een grote jas of oversizede warme trui.

 

Om je outfit compleet te maken kan je een tas kiezen die je outfit net dat beetje extra geeft. Ga je bijvoorbeeld voor een stoerdere outfit, kies dan voor een suède tas of wil je liever een gewaagde combinatie kies dan voor een glans print.

Als je eens gaat snuffelen in je kast, vind je misschien wel een oudere leren tas die een nieuw leven ingeblazen kan worden. Behandel het leer eerst met een leer cleaner en daarna met een beschermlaag. Eventueel kun je de tas poetsen met een kleurcreme. Vergeet niet dan de tas nog in te spuiten met een impregneer spray tegen de regen.

Pimp de tas met leuke tassenaccessoires in de nieuwe winterkleuren. Zo ben je niet alleen trendy, maar bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Maar als je echt voor de laatste trend kiest is er genoeg keuze om stijlvol de winter door te komen.